Kenkäpäivä

Sneakereihin ja katumuotiin keskittyvä blogi

Kenkäraffleihin osallistuminen – mistä voittaa todennäköisimmin?

Selitetään aluksi, mitä raffle tarkoittaa. Otetaan tarkasteluun sneakerit nimeltä Nike Air Jordan 1 High. Nykyään lähes kaikki Jordan 1 Hight colorwaysta riippumatta myydään rafflen kautta, koska niiden kysyntä on niin järjettömän suurta, että kaikille halukkaille ei riitä kenkiä.

Rafflessa tavoitellaan osto-oikeutta kenkiin. Jokainen voi kirjautua esimerkiksi Sneakersandstuffin appiin ja laittaa tiketin sisään. Jos satut olemaan onnekas, saat arvonnan suorittamisen jälkeen sähköpostiisi vahvistuksen, että olet voittanut rafflen eli osto-oikeuden. Maksu menee automaattisesti luottokortilta tai Paypal-tililtä ja kengät lähtevät kohti kotiosoitettasi. Mitä suositumpi kenkä, sitä vaikeampi rafflessa on voittaa. So simply is that.

Mistä kenkäraffleista voittaa parhaalla prosentilla? Olen nyt hakannut pari vuotta aktiivisesti eri sivuilla raffle-tikettejä sisään. Suurin osa sivuista ja äpeistä ei ole tarjonnut muuta kuin tappioita eli L:ää, mutta on muutama voittokin osunut kohdalle.

Sneakersandstuff

Minulle ylivoimaisesti suotuisin kauppa on ollut Sneakersandstuff, josta olen voittanut

Air Jordan 1 Mid Milan
Sacai x Nike Waffle Black Nylon
Adidas Yeezy Boost 380 Pepper Reflective
Adidas Yeezy 700 V3 Arzareth
Air Jordan 1 High Dark Mocha
Air Jordan 1 High Metallic Gold
Adidas Yeezy Boost 700 V2 Cream

Joka kerta W (win) ei suinkaan ole osunut kohdalle. Yrityksiä on kertynyt vähän alle pari sataa, kun lasketaan yhteen omat ja tyttöystävän tilin kautta laitetut tiketit. Onnistumisprosentti on näin ollen 4 %:n luokkaa. Lasken Sneakerandstuffin saldon parhaaksi, koska sieltä olen voittanut kenkiä kuten Jordan 1 Mochat, joissa resell-hinta on ollut suhteellisen korkea.

Air Jordan 1 High Dark Mocha on isoin W, mitä omalle kohdalle on koskaan osunut.

SNKRS [TRASH]

Surullisen kuuluisasta SNKRS appista olen voittanut kerran.

Nike SB Dunk Low Wheat

Siis yhden ainoan kerran! Yrityksiä on varmasti päälle sadan, joten onnistumisprosentti jää alle yhden. SNKRS-appiakin olen runtannut kahden tilin taktiikalla.

Luulin, että SNKRS-appista voittaminen on myytti. Yksi voitto on osunut minunkin kohdalle, joten mahdollista se on!

Adidas

Adidaksen sivuilta ja appista on osunut

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Yebra
Adidas Yeezy 700 V3 Azael
Adidas Yeezy 350 V2 Tail Light
Adidas Yeezy Boost 350 V2 Israfil x2
Adidas Yeezy 700 V3 Clay Brown
Adidas Yeezy Boost 350 V2 Zebra
Adidas Yeezy 500 Utility Black

Yrityksiä ei varmasti ole kuin viitisenkymmentä, joten onnistumisprosentti on ollut Adidaksella todella korkea. Osa Yeezeystä on ollut melko helppo saada, koska kysyntä ei ole nykyään vanhojen aikojen tasolla.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Semi-Frozen Yellow on ensimmäinen kenkäpari, minkä olen voittanut.

Beamhill

Beamhillistä olen voittanut Yeezy 700 V3 Arzarethit. Voitto on napsahtanut myös Yeezy 380 peppereiden kohdalla, mutta ne palautin, koska voitin Sneakersandstuffilta reflective-version. Palautus Beamhillille sujui erittäin helposti ja asiakaspalvelulle annan täyden kympin myös.

JD Sports

JD Sportsilta voitin maaliskuun puolivälissä Nike  Dunkit. Saa nähdä, tulevatko ennen joulua, kun JD:llä on ollut pikku hässäkkää tilauksien kanssa brexitin jälkeen. Tilasin sieltä toppatakin tammikuun lopussa ja paketti tuli maaliskuun alkupuolella. Se kiersi briteissä ja ympäri Eurooppaa, ennen kuin päätyi minun kotiovelle. Kuusi viikkoa meni toimituksessa, mutta onhan se talvi taas ensi vuonna.

Pitkää L:ää ovat tarjonneet muun muassa BSTN, A Few Store, NAKED, Footdistrict, Hanon, Solebox, 18Montrose, Overkill.

Näin Brexitin jälkeen ei välttämättä kannata laittaa raffleja sisään brittiläisiin sivustoihin, kuten END Clothingiin, koska tullithan sieltä napsahtaa. Brittiläisistä verkkokaupoista voi hyvillä mielin yrittää silloin, kun Nike x Off-White tyyliset kengät droppaa. Silloin ei paljon parinkympin tullit paina, kun tonnin tonnin stiflat saa reilulla parilla sadalla.

1 comment on “Kenkäraffleihin osallistuminen – mistä voittaa todennäköisimmin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *