Kenkäpäivä

Sneakereihin ja katumuotiin keskittyvä blogi

Maaliskuussa julkaistaan sneaker of the year?

Maaliskuu näyttää erittäin hyvältä, kun katsoo kekien julkaisukalenteria. Tammi- ja helmikuu eivät omasta mielestäni mitään tarjonneet mitään huippujulkaisuja, mutta maaliskuussa on luvassa useampi ostamisen arvoinen pari!

4.3.2023 Air Jordan 5 “UNC”

Maaliskuu alkaa huippujulkaisulla, kun Air Jordan 5 UNC-colorway droppaa heti kuun alussa. UNC-colorway on todella suosittu, olipa kyseessä mikä tahansa jordan-malli. Vitoset eivät tällä hetkellä aivan yllä suosiossa nelosten tai ykkösten tasolle, joten mahdollisuudet coppaamiseen ovat ihan hyvät, vaikka uskon, että kyseinen pari on välittömästi sold out joka paikassa. Kannattaa siis osallistua useampaan raffleen, jos UNC:t haluaa itselleen.

11.3.2023 Air Jordan 3 “White Cement Reimagined”

Moni on hehkuttanut Air Jordan 3 “White Cement Remiagined” vuoden kengiksi. Colorway ei paljon hienommaksi voi kolmosissa mennä ja kokonaisuuden kruunaa Nike Air -logo kengän takaosassa. Kengät on tehty Air Jordan 1 Lost and Foundien tapaan valmiiksi ikääntyneen näköiseksi. Ennakkotietojen mukaan pareja julkaistaan 500 000 kpl eli saman verran kuin Lost and Foundeja.

20.3.2023 Nike SB X Air Jordan 4 “Pine Green”

Neloset ovat tällä hetkellä selkeästi suosituin Jordan -malli. Lähes jokainen colorway myy välittömästi loppuun ja niin tulee käymään myös Pine Greenien osalta, joka on vielä Nike SB -collab. Kengät takaosasta löytyy Nike SB-logo ja käsittääkseni kengistä on tehty paremmin skeittaukseen sopivat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *