Kenkäpäivä

Sneakereihin ja katumuotiin keskittyvä blogi

Off-White Nike Dunk Low “The 50” julkaisulotto sisälsi kaksi päävoittoa

Kun kyseessä on Niken ja Off-Whiten yhteistyönä tekemät kengät, puhutaan aina odotetusta ja hypellä täyteen ladatusta julkaisusta. Elokuun aikana ripotellen julkaistu Off-White Dunk “The 50” oli kaikin puolin erityinen ja normaalista poikkeava tapaus.

“The 50” viittaa erilaisten väriyhdistelmien määrään. Off-White Dunk low parit on numeroitu yhdestä 50:een riippuen, mikä väri on kyseessä. 50 erilaista väriä on hurja määrä, muttatodellisuudessa vain numerot 1 ja 50 poikkeavat selkeästi muista pareista. Retail-hinta kengillä oli 199 euroa, mikä on melko kova summa, kun puhutaan dunkeista.

Ostaessa ei voinut tietää, minkä Lotin saa, mikä toi oman jännityksensä The 50-julkaisuun.

Numeroissa 1 ja 50 myös resell-hinta on selkeästi korkeampi kuin muissa pareissa. Numero 1 on oma suosikkini, koska valkoinen väri yhdistettynä hopeiseen swooshiin on todella hienon näköinen. Myös numero 50 on nätti, sillä musta pohja ja hopeinen swoosh toimii erittäin hyvin yhdessä. Numerossa 1 resell-hinta pyörii tuoreeltaan julkaisun jälkeen reilussa 1000 eurossa ja 50:ssä noin 1000 euron tietämillä.

Lot 31:n materiaali on karheaa mokkaa ja nahkaa.

Numerot 2-49 ovat pohjaväriltään identtisiä ja variaatiot syntyivät kenkien yksityiskohdista, kuten zip tien ja kengän päällä olevien lisänauhojen väristä. Välimallin numeroissa resell on tällä hetkellä 300-450 euron lukemissa.

Kenkien materiaali vaihtelee myös riippuen numerosta. Numerot 1-10, 21-30 ja 41-50 yhdistelevät nahkaa ja canvasta. Numeroista 11-20 ja 31-30 löytyy karheaa mokkaa ja nahkaa.

Lot-numero on merkattu myös kenkään näkyvästi.

Niken ja Off-Whiten kengistä löytyy aina todella upeita yksityiskohtia kenkälaatikkoa myöten. The 50 -julkaisun laatikossa huokuu Virgil Ablohin suosima rouhea teollisuusmainen tyyli, joka näkyy muun muassa sivuilla olevissa gorilla teippi-designissa.

Jokaiseen boxiin on merkattu tussilla, mikä lot on kyseessä.

The 50:n poikkeuksellisen runsaan värivalikoiman lisäksi erikoista oli myös julkaisutapa, jolla kenkiä pystyi ostamaan. Kenkien ostomahdollisuus jaettiin satunnaisesti SNKRS-appissa exclusive access -periaatteella. Käytännössä sait ilmoituksen puhelimeesi ja tietyn aikarajan puitteissa sinun tuli suorittaa ostotapahtuma. Oman jännityksensä hommaan toi se, että ostaessa ei nähnyt, mikä pari 1-50 väliltä on kyseessä. Paketin saapuessa kotiin, oli olo kuin lapsena jouluaattona.

Virallista tietoa stockista en löytänyt, mutta useammissa lähteissä on kerrottu, että kaikkiaan kenkiä julkaistiin 140 000. Se ei ole älyttömän suuri määrä, kun ottaa huomioon, että erilaisia värejä on kaikkiaan 50.

Omalle kohdalleni osui Lot 31, mikä sisältää karheaa mokkaa ja nahkaa. Itse tykkään paljon neonväristä, joten pari numero 31 on enemmän kuin mieluinen.

The 50 collectionin suurin osa noudattelee samaa värimaailmaa. Näkyvin ero tulee zip tien ja lisänauhojen väreistä.
Off-White Nike Dunkeista löytyy paljon yksityiskohtia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *