Kenkäpäivä

Sneakereihin ja katumuotiin keskittyvä blogi

Kenkien graalin malja – Jordan 1 High Lost and Found julkaistaan 19. marraskuuta

Lauantaina marraskuun 19. päivä julkaistaan yksi vuoden 2022 odotetuimmista Jordaneista, kun Lost and Found -colorway droppaa Niken SNKRS-appissa ja monilla kenkäsivustoilla. Lost and Found on väriyhdistelmänä täysin samanlainen kuin ikonisin Jordan 1 -colorway Chicago.

Kuva: @tentoesmemphis. Air Jordan 1 High Lost and Found julkaisupäivä on 19.11.2022

Lost And Foundista on tehty valmiiksi ikääntyneen näköinen. Midsole ja kieli ovat valkoisen sijaan kerman väriset ja kengän yläosassa oleva musta nahka sekä sivujen valkoinen nahka näyttävät murentuneelta. Kenkälaatikko eroaa myös tavallisesta Jordan 1 High-boxista, sillä se näyttää useita kymmeniä vuosia vanhalta.

Lost and Found -laatikko.
Kuva: @tentoesmemphis. Sivuilla oleva valkoinen ja musta nahka näyttävät murentuneelta.

Vuonna 2015 julkaistun Jordan 1 High Chicagojen jälleenmyyntiarvo on paukkunut parhaimmillaan päälle 2000 euron. Lost and Found ei kuitenkaan ole mahdoton copattava, sillä

  1. Jordan 1 -hype on laskenut tämän vuoden aikana rajusti
  2. Kenkien resell -markkina on tullut yleisesti ottaen alaspäin
  3. Lost and Found tulee olemaan eniten koskaan tuotettu Jordan 1 colorway 500 K+ stockilla

Jos Lost and Foundit olisi julkaistu viime tai toissa vuonna, olisi todennäköisyydet niiden coppaamiseen olleet todella pienet. Edellä mainitut asiat kuitenkin nostavat raffleissa onnistumisen mahdollisuutta huomattavasti. Resell-hintakaan ei tule olemaan mikään mammuttimainen, sillä ennen julkaisua hinnat ovat pyörineet 350-400 euron tuntumassa ja siitä tullaan julkaisupäivän jälkeen takuuvarmasti alaspäin.

Kuva: @tentoesmemphis. Kengän pohjissa näkyy myös valmiiksi kulumaa.

Alla on raffle-lista, mistä voit voittaa itsellesi Jordan 1 Hight Lost and Found -kenkien ostomahdollisuuden. Listattuna on kauppoja, jotka lähettävät tuotteet EU-alueelta, jolloin tullimaksuja ei ostajalle tule.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *