Kenkäpäivä

Sneakereihin ja katumuotiin keskittyvä blogi

SNKRS Day on Niken kenkien juhlapäivä, joka järjestetään 8. elokuuta 2022 viidennen kerran

Yeezy Day 2022 meni, mutta ei hätää, pian on aika Niken kenkäjuhlan, kun SNKRS Day tulee maanantaina 8. elokuuta.

Viidettä kertaa järjestettävä SNKRS Day on mielenkiintoinen päivä. Moni odottaa silloin kaikkien suosituimpien kenkien, kuten Travis Scott ja Off-White -collabien uudelleenjulkaisua, mutta lopulta SNKRS appissa droppaa muutama keskinkertainen kenkäpari, jotka eivät välttämättä myy edes loppuun. Mutta toivossa on hyvä elää, ehkä tänä vuonna yllätymme positiivisesti?

Varmistettuja kenkädroppeja 8. elokuuta on kaksi: Nike Air Max 1 (W) “Tour Yellow” ja Nike Air Force 1 Low “SNKRS Day”. Lisäksi on huhuttu, että SNKRS Dayna julkaistaan mahdollisesti Air Jordan 1 High “Taxi”. Luonnollisesti, mitä lähemmäksi h-hetkeä mennään, sitä villimpiä ennustuksia tulevista kenkäjulkaisusta alkaa liikkumaan.

Nike Air Max 1 (W) “Tour Yellow”
Nike Air Force 1 Low “SNKRS Day”
Air Jordan 1 High “Taxi”

Miten valmistautua SNKRS Dayhin?

SNKRS Dayna kengät julkaistaan nimensä mukaisesti Niken SNKRS appissa, joten jos kenkiä haluaa ostaa, niin se kannattaa ladata, täyttää tarvittavat tiedot valmiiksi ja laittaa ilmoitukset päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *