Kenkäpäivä

Sneakereihin ja katumuotiin keskittyvä blogi

Yeezy Day 2022 tuo vanhat klassikot takaisin elokuun 3. päivä

Elokuun 3. päivä on Euroopassa Yeezy Day. Kyseessä on vuosittainen Yeezyn “juhlapäivä”, jolloin Adidaksen varastot täyttyvät erilaisista vanhoista ja ehkä myös uusista Yeezy-malleista.

Kuva: Yeezy Influence.
Kuva: Yeezy Influence

Kenkiä pystyy Euroopassa ja Suomessa ostamaan Confirmed appin kautta. Kannattaa pitää silmällä myös https://www.adidas.fi/yeezy -sivua, minne voi myös tulla droppeja. Homman nimi on yksinkertainen – koko päivän ajan tulee raffleja eri Yeezy-malleista, joihin jokainen pystyy osallistumaan. Osa raffleista voi olla piilotettuna Confirmed appiin esimerkiksi jollekin lisätietoja -välilehdelle, josta se on vaikeampi löytää.

Ennakkotietojen mukaan Adidas on tuomassa monta mielenkiintoista mallia takaisin. Moni odottaa eniten 350 Turtle Doven paluuta, joiden resell-hinta kävi korkeimmillaan 2500 euron lukemissa. Restock-ennustusten ja yeezymanian hiipumisen myötä hinta on romahtanut noista lukemista selkeästi alle tuhannen euron.

Yeezy 700 V2 Tephra tekee todennäköisesti paluun Yeezy Dayna.

Mitään lukkoonlyötyä listaa julkaistavista kengistä ei ole, mutta todennäköisesti muun muassa 350 V2 Zebra, 700 V1 Waverunner, 700 V3 Azael ja läjä Foamrunnereita droppaa elokuun 3. päivä. Droppaavat mallit vaihtelevat jonkin verran maanosan mukaan.

700 V2 Hospital Blue droppaa todennäköisesti myös.
Foamrunner on yksi tämän hetken suosituimmista Yeezy-malleista. Yeezy Dayna pääsee osallistumaan useampaan Foamrunner-raffleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *