Kenkäpäivä

Sneakereihin ja katumuotiin keskittyvä blogi

Yeezy Day 2022 petti ennakko-odotukset

Pettymys. Se jäi päällimmäisenä mieleen vuoden 2022 Yeezy Daysta. Euroopassa 3. elokuuta järjestetetystä Yeezy Daysta muodostui odotuksia huomattavasti vaisumpi.

Paljon hypetettyä 350 Turtle dove -kengän ostamista ei päässyt yrittämään kuin valitut Confirmed app -tilin omistajat. Toinen ikoninen Yeezy -malli – 700 V1 Wave Runner jätti kokonaan tulematta Euroopan bileisiin.

Yeezy day ei tarjonnut tänä vuonna kuin muutaman kovan luokan restockin. 350 Turtle dove oli dropeista odotetuin, mutta kenkiä pääsi ostamaan vain valitut tilit. Kuva: YEEZY MAFIA.

Itse osallistuin Yeezy Dayna kahteen raffleen. Aamulla alkanut Yeezyn juhlapäivä ei tarjonnut ennen illan tunteja juuri mitään mielenkiintoista. Viimeisimpinä julkaisujonossa olleet Yeezy 700 V3 Azael ja Foam Runner Onyx saivat minut painamaan osallistu -nappia, mutta kummassakaan rafflessa ei onni tällä kertaa suosinut.

Viime vuonna Yeezy Dayna droppasi 19 kenkäparia. Kuva: YEEZY MAFIA

Tänä vuonna Yeezy Dayna julkaistiin vähemmän eri kenkämalleja kuin viime vuonna. Yeezy Day 2021 tarjosi 19 julkaisua, johon kaikki pystyivät osallistumaan. Lisäksi julkaistiin 17 kenkämallia, joita pystyi ostamaan valitut käyttäjät.

Vuonna 2021 Yeezy Dayna julkaistut kengät, joita pääsi ostamaan vain valitut tilit. Kuva: YEEZY MAFIA.

Tänä vuonna Yeezy Dayna eri kenkämalleja julkaistiin aikuisten koossa yhdeksän, minkä lisäksi Confirmed appiin oli piilotettuna neljä kenkädroppia. Turtle dovet droppasivat exclusive access -periaatteella.

Yeezy 350 V2 Beluga Reflective julkaistiin uudelleen Yeezy Dayna.

Eihän Yeezy Day 2022 mikään täysi floppi ollut, mutta ennakkoon oli ladattu niin kovat odotukset päivää kohtaan, että väkisinkin jäi pettynyt fiilis siitä, mitä lopulta saatiin.

Onko Kanye lähdössä Adidakselta?

Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt juttua, että Yeezy-brändin luoja Kanye West ei ole mielissään Yeezy Daysta, koska Adidas on puuhaillut sen ilman hänen lupaansa. Kanye vaikuttaa muutenkin olevan tyytymätön Adidaksen toimintaan, sillä hänen mukaansa Adidas on kopioinut supersuosittua Yeezy Slide -mallia ja tehnyt sitä muistuttavat Adilette -sandaalit. Saa nähdä, oliko tänä vuonna viimeinen Yeezy Day ja onko Kanye jopa kokonaan lähdössä Adidakselta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *