Kenkäpäivä

Sneakereihin ja katumuotiin keskittyvä blogi

Tämä Yeezy Boost 350 V2 tulee myymään välittömästi loppuun

Adidas Yeezy Boost 350 V2 -julkaisut eivät enää kerää osakseen samanlaista hypeä kuin vielä 3-4 vuotta sitten. Uusia pareja on julkaistu niin kovalla tahdilla viime vuosina, että vähemmästäkin ihmiset väsyvät. Nykyään Yeezy 350 V2:set saa ostettua dropista kuin dropista jokainen, kuka ne haluaa. Poikkeuksia tosin löytyy ja ne ovat vanhojen parien uudelleenjulkaisut.

Itse en ole tänä vuonna osallistunut yhteenkään 350 V2:n raffleen, mutta joulukuun 18. päivä julkaistaan vanhoista kunnon Belugoista Reflective -versio, jotka itse yritän copata. Ja niin yrittää moni muukin.

Huhujen mukaan Beluga Reflective -kenkiä julkaistaan miljoona paria. Siis miljoona paria, mikä on todella paljon ja kasvattaa todennäköisyyttä saada nämä ikoniset Yeezyt.

Belugat julkaistaan joulukuun 18. päivä refflective-versiona.

Syyskuussa 2016 julkaistut OG Belugat ovat yksi suosituimmista 350 V2:sista. Vaikka 350 V2 hype ei enää ole takavuosien kaltaista, tullaan Belugat myymään välittömästi loppuun aivan kuten Bredit, Zebrat ja muut uudelleenjulkaisut viime vuosina. Beluga Reflective -parista saa pulittaa 240 euroa. Hinta on tuttuun tapaan parikymppiä korkeampi kuin Non Reflective-pareissa. Oma veikkaukseni on, että resell-hinta tulee olemaan julkaisun jälkeen 325-350 euron paikkeilla, joten tappiota tuskin tulee tekemään, vaikka sattuisi useamman parin saamaan.

Jos haluaa varmistaa, että uudenvuoden raketit pääsee ampumaan pimeässä heijastavat Belugat jalassa, suosittelen osallistumaan useampaan raffleen. Adidas Confirmed -app on ensimmäinen, mihin arpalippu kannattaa jättää, kun osallistumismahdollisuus sinne tulee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *