Kenkäpäivä

Sneakereihin ja katumuotiin keskittyvä blogi

Vuoden paras Yeezy on 700 V3 Arzareth

Yeezy 700 V3 mallin kolmas colorway Arzareth julkaistiin 29.8.2020. Onneksi Arzaretheja ei tarvitse lähteä mistään kaupasta kyselemään, koska oikeaoppinen tuskin tulisi koskaan onnistumaan. Kanye West tykkää käyttää paljon maanläheisiä värejä, mutta Arzaretheihin Ye on kaivanut väriarsenaalista kirkkaan sinisen. Se tekee kengistä mukavan erilaisen moniin muihin Yeezeihin verrattuna. Arzarethit kiilaavat kirkkaasti oman kenkäkokoelmani suosikin paikalle, ainakin tällä hetkellä. Omasta mielestäni Arzareth on vuoden paras Yeezy, tosin QNTM lifestyle model pääsee melko lähelle.

Vanhempiin 700 malleihin  verrattuna V3 on täysin eri maata. Leija kenkä, mutta ei kovin mukavat jalassa. Kengän pohjassa puuttuu boosti, mikä tekee siitä luonnollisesti epämukavamman kuin V1 ja V2. Kolikon kääntöpuolena retail-hinta kengällä on 100 euroa halvempi kuin vanhemmilla 700:lla. Jos boost-pohjalla kävely tuntuu kuin pilven päällä astelemiselta, niin 700 V3:sten tuntumaa voisi verrata kovalla muovipohjalla köpöttelyyn.

Leija kenkä, mutta ei kovin mukavat jalassa.

Sen, minkä V3 mukavuudessa häviää, se ulkonäössä voittaa. Futuristinen ulkonäkö miellyttää suuren yleisön silmää, mistä kertoo se, että kaikkien colorwayden resell-arvo on huomattavasti relail-hintaa korkeampi. Yeezys are dead sanotaan, mutta 700 V3 elää ja voi hyvin.

Pidän erittäin paljon sinisen ja valkoisen yhdistelmästä ja siitä että kengän reunalta löytyvä cage (häkki?) hohtaa pimeässä, kun sille antaa ensin hieman valokylpyä. Joidenkin mielestä hohtavat kengät ovat lapsellisia, mutta minusta ne ovat erittäin siistit. Kengät näyttävät hohtaessaan luurangolta, kuinka siistiä se on!

Kengistä löytyy myös uusi infinite lacing system eli nauhojen päät on liitetty yhteen, eikä niitä voi solmia. Erittäin hyvä, helppo ja tyylikäs ratkaisu. Mukana tulee myös kaikille aitopäille perinteiset nauhat samassa värissä. Jos kakkosnauhoja haluaa käyttää, niin ei auta kuin nips naps leikata saksilla päättömät nauhat poikki.

Yeezy 700 V3 fittaa vähintään puolikkaan US-koon pienemmin. Joissain tapauksissa voi olla hyvä ottaa jopa kokonainen koko ylöspäin, sillä kenkä tuntuu ainakin omaan jalkaani pienemmältä kuin 700 V2 ja 350 V2.

Itselle sattui käymään niin onnellisesti, että voitin yhdet Arzarethit Beamhillin ja toiset SNS:n rafflesta. Toinen pari odottaa laatikossa, että resell-hinta nousee vieläkin korkeammalle kuin hieman päälle 300 euron, mitä se tällä hetkellä on. Oma veikkaus on, että jouluun mennessä hinta kipuaa 400 euroon, koska kyseessä on suosittu malli ja väri, jossa on haippia.

Shortly in english

Yeezy 700 V3 Arzareth is a great looking shoe, but doesn’t feel so good on feet than 700 V2 where is boost.

Fits pretty snug, so take least half size up.

Resell price will go up in my opinion. If you wanna cop, act fast.

Follow my blog with Bloglovin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *