Kenkäpäivä

Sneakereihin ja katumuotiin keskittyvä blogi

Mistä ja milloin löydät Off-Whiten kengät halvalla

Off-Whiten ja Niken collab sneakereissä haippi on tapissa ja niistä saa yleensä maksaa peppusensa kipeäksi, jos rafflessa ei ole onni suosinut. Off-Whitelta löytyy myös omia sneakereita, joita saa verkkokaupoista hyllytavarana ja osan vielä ihan kohtuulliseen hintaan. Esimerkiksi Vulcanized low-top sneakereissä hinta on alle 200 eurossa ja usein vanhempia malleja saa jopa alennuksella, kun uuden kauden mallistoa alkaa tulemaan markkinoille.

Parhaat tarjoukset löytyy keväällä ja syksyllä

Off-White Logo-Print Suede and Shell -kengät ostin ihan sulovileninä, kun halvalla sain. Eivät ne oikeastaan kovin halvat olleet, mutta 50 % lähti hinnasta pois, kun coppasin ne keväällä Mr Porterin sesongin alennusmyynnistä. Kannattaa tsekata näin syksyllä ja keväällä Antoniolin, Luisa Via Roman, MyTheresan, Flannelsin ja muiden jälleenmyyjien verkkokaupat. Niistä tekee hyviä löytöjä, kun on oikeaan aikaan liikkeellä.

Jos joskus aiot ostaa Off-Whiten kengät, niin kannattaa ottaa selvää koosta. Minulta löytyy näiden “nuolikenkien” lisäksi Off-Whiten vulc low top sneakerit ja molemmat mallit fittaa todella isosti! Off-Whiten kengissä on EU-koot ja suosittelen menemään vähintään yhden koon alaspäin. Yeezyt menee minulle EU 44 ja Off-Whiten kengissä olen ostanut 43 kokoa. Sanoisin, että 42 istuisi omaan EU 43,5 jalkaan parhaiten.

Off-Whiten kengissä on EU-koot ja suosittelen menemään vähintään yhden koon alaspäin.

Logo-Print-kengät ovat todella massiiviset ja painavat. Ne ovat kuitenkin paljon mukavammat jalassa kuin, mitä ulkonäkö antaa olettaa. Leveä lesti sopii enemmän kuin hyvin jalalle, jolle 90 % kengistä tuntuu liian kapealta.

Kengistä löytyy totta kai myös Virgil Ablohin tunnetuin tavaramerkki eli Zip Tie. Takana oleva neon keltainen pläntti mustalla X-kohokuviolla on myös mukavan näköinen yksityiskohta. Eikä pidä unohtaa nauhoista löytyvää “shoelaces” tekstiä ja ulkosyrjän isoa violettia nuolta. Paljon on kaikkea, mutta kaikki sopii yhteen, eikä kokonaisuus näytä sekavalta.

Summary in English

Off-White Logo-Print Suede and Shell is really chunky and fits big. I recommend take one EU size smaller than you normally use.

If you want buy Off-White for sale, check websites like Antonioli, Luisa Via Roma, Flannels and MyTheresa in spring and autumn, when they have season sale. I found these sneakers for 50 % discount last spring.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *